Nylig singel, ung, vakker & klar for ny mingel:) m awesome make-up og ny garderobe😁👩🌹❤

Idag bestemte jeg meg forl og både finne den enkleste og beste make-up’en til en nylig singel awesome meg (og det klarte jeg , det aller siste foto viser alt jeg brukte i ansiktet for å gå fra blæh til wow baby på minutter) og å fortelle på en så skånsom måte som mulig til typen min (som egentlig var i sin leil for å pakke ned ting fordi han skulle flytte inn hos meg siden jeg eier leil m to sov og to bad) at han ikke kunne flytte inn likevel og at jeg ikke lenger ville være i et forhold med han men at jeg gjerne kan være venner og holde kontakt osv.

Han svarte ok osv til det og sendte masse sånne gråte smileys til meg og fremsto som svært lei seg.

MEN: Han har Asberger som jeg skrev om i et innlegg nylig og var IKKE enkel å leve med.

Alle, absolutt ALLE vennene hans som jeg traff, advarte meg mot han og sa at jeg måtte passe meg og følge nøye med og at jeg er den første «dama» han har hatt som var pen og at han er avhengig av å ha dame og takler ikke å være uten dame, sitert av vennene hans(!!), og at han kunne ha voldelige tendenser, han har heller ingen form for empati for andre fordi han har ikke evner til å forstå hva empati er og ihvertfall ikke klare å være empatisk i praksis uansett hvor mye han prøver.

Så jeg er super lettet over at det gikk så greit å slå opp over bare sms.

Jeg vet at det egentlig er dårlig gjort, men selvom han er MYE MYE eldre enn meg, 46 år er han, så ringte han ikke og ba heller ikke meg om å ringe han opp noe han alltid ba om tusen g per dag før det ble slutt mellom oss.

Jeg tror han ble tipset av et vennepar av oss som kjørte han hjem til sin leil fra meg fordi de spurte meg og hvisket: «Skal det bli godt med en pause nå ja; uff, du trenger en pause!?» sa han ene og jeg nikket med store øyne enig i det jah.

Så nå tenkte jeg litt på sminken jeg har på mitt vakre og ny-single ansikt:

1: Solpudder midt på nesa først og deretter i 3 tall forlengs og baklengs alt ettersom hvilken side av ansiktet du koster på litt farge:) Så tar du bare kosten og dypper den litt i boksen igjen før du koster halsen også m farge slik at ikke du får noen linje eller streker i ansiktet og kontrasten i fjeset som er brunt og halsen som er hvit blir så synlig og det tar ikke lang tid. Bare kost over i full fart og se at du har dekket til halsen og litt av brystet som evt stikker opp av genseren.

Solpudderet jeg har brukt nå er fra Make-Up Store og kosten er fra Make-Up Mekka og er spesial laget til solpudder.

2: Falske vipper og ingen maskara på, raskt enkelt og genialt. Du bare drar de forsiktig av før du legger deg og så vasker av fjeset m en baby våtserviett fordi de er så milde i motsetning til de som er laget for å være sminkefjernere da blir jeg rød og sår, mens baby våtservietter kan jeg gni av maskara og alt uten å bli rød (bare et lite tips til dere jenter og de billige er like gode som de dyre til Pampers og Libero)

3: Rouge fra wish.com og jeg kjøpte den mest rosa fordi jeg har hørt på amerikansk TV at det bare er løsaktige jenter og prostituerte jenter som har rød og/eller brun aktig rouge, så den må være så tyggis rosa som mulig hvis dere skjønner, og absolutt IKKE mørkerosa!! Og litt skimmer er genialt i rougen fordi det gir en glød i ansiktet som er helt amazing!!😁😁💋

4: Øyenskygge nr 07 fra Chanel over hele øyelokket og helt opp til brynet m den krem fargede flotte øyenskyggen min som jeg elsker fordi den er nydelig alene og minst like perfekt å blandes m sorte og brune og div farger når øynene skal sotes eller noe sånt:)

5: Lancome lipgloss på tube og en superbillig gammel lipliner som passer både når kanten på leppene skal være markerte med lys skimmer lepper eller som nå med lipliner rundt og en rød aktig glans med lipgloss påføres med en skrå tupp fra en liten søt tube.

FEM enkle små ting for å få ansiktet til å stråle og en god følelse inni meg/seg!!

Og alle tre kostene er fra Makeup Mekka og de er både dyre og de beste kostene i verden så de er verdt hvert øre!!

Og jeg har som sagt ikke maskara på, men falske vipper.

Så når jeg ikke vil se fullt så glamorøs ut så tar jeg bare og drar vippene forsiktig av og så kan jeg bare la det være sånn pga jeg har mørke vipper naturlig men om du har lyse vipper så kan du evt ta et tynt lag m maskara på vippene, eller bare dra vippene av, finn frem en våtserviett og bare vask bort resten av makeupen i full fart uten no stress eller kav og så kan du hvis du ønsker smøre ansiktet etter sminken er tatt av med Cosmetica sine kremer eller Locobase eller Apo Base sine kremer. Da tar du godt vare på huden og vil utsette rynkene veldig.

Bare se på meg : 35 år og ingen rynker og ingen grå hår!!

Jeg er heldig som har sluppet det men jeg har vært flink og forsiktig i sola og ikke tatt mye solarium osv som ung og det er jeg VELDIG glad for nå!

Hvis du lurer på hvor klærne og skoa jeg har på idag kommer fra så kan jeg si at de sorte kule skoene er fra wish.com og kosta 50-60 kr m porto og alt, Batman tightsen er også fra wish og kosta ca 30-40 kr m porto og den lysegrå genseren med de sorte tynne stripene jeg har innerst er i bomull og stretch og kommer fra H&M og kosta enten 99kr eller 149kr og er en del av denne høst moten mens den gråe og sorte genseren jeg har ytterst er av merker Saints and Mortals og er kjøpt på Carlings sammen med ei dritfin Levis bukse som visstnok er den minste str de har (str 23 var den, men nå bruker jeg 25 og 26 i Levis), og genseren kosta 399kr hvis jeg husker helt korrekt.

Så alt passer fint sammen utenom de hvite tightsene m Batman figurer på.

Hvis jeg hadde skullet noe så hadde jeg tatt på jeans eller noen andre kule eller sorte tights eller tights som ser ut som skinnbukser, he he!!

De ser helt ekte ut, men jeg som er så dyrevenn kan jo ikke gå i skinn.

Så kopi fra wish er godt nok for meg pluss at til kun 15 kr for et par så får jeg kjøpt vanvittig mange tights i alle mulige farger og temaer etc så jeg må roe ned tights shoppinga nå fordi jeg har over 200 par tights nå....det er ikke plass i noen av klesskapene mer...🤣🤣😁

Ønsker alle en god «lille lørdag» idag midt i uka og håper alle mine gode lesere har det bra og fikk lest noe interessant her idag også

På det aller siste bildet så er ALT av sminke osv jeg har på meg nå og på bildene jeg tok nå nettopp av meg selv.

Så ser dere hvor lite som skal til for å bli så utrolig fin og se åssen merker jeg bruker bl a, etc!;)

Take care, og finn på en go/snill ting/sak/greie dere vil gjøre for noen i morra.

Det er min utfordring og ønske fra dere lesere!! På forhånd takk, og Take Care❤

Én kommentar

13.10.2017 kl.10:20

noe sexy undertøy til?;)

Skriv en ny kommentar

pinklittlelady

pinklittlelady

35, Kristiansand

Adhd og rosa og fan av Hello Kitty og dyrevenn og mye selvironi og litt på kanten humor beskriver meg vel kortest og best:) Jeg er veldig familiekjær og hjemmekjær, men en hyttetur i ny og ne er helt topp. Sommeren er favoritt årstid fordi jeg elsker å bade og svømmer som en sel:) Og så er jeg litt smårar/sprø, men i passe mengder. Jeg snakker som en foss, men elsker gode samtaler så jeg slipper andre til selvom jeg er glad i å snakke:)

Kategorier

Arkiv

hits