Burger King fikk meg på beina igjen😍😁👍🦋💕🌸🍀

Bildene er fra mitt 2.hjem Burger King som redda meg fra å være et skjelett og fikk meg til å begynne å spise igjen!

Crispy Chicken hamburger meny med sjokolade milkshake å drikke og medium str er blitt "det vanlige" ei gang i uka for meg nå.

Jeg har ikke blogget på lenge pga jeg har vært altfor tynn men nå føler jeg meg fin igjen og kan tillate å bli tatt bilde av. Det er ekkelt å miste matlysta fullstendig og ikke orke mat uansett hva det er og gå i to mnd uten å spise noe som helst gjorde at jeg raste ned ufattelig fort. Og jeg er lita og tynn i utgangspunktet så når jeg beg å gå ned så blir legene redde.

I 2013 og 2014 veide jeg kun 31 og 34 kg. Så de ble redde for at jeg var på vei ned dit igjen.

Heldigvis tok en nær person meg med på burger King hver mandag og lot meg spise så mye jeg orket og i tillegg få med hjem noen cheeseburgere jeg kan hive inn i mikro og varme så blir de som nye selvom de har ligget en natt eller to eller tre i kjøleskapet:)

Å bli frisk av Burger King er det nok ikke mange flere enn meg som har blitt. Men det gjorde at magen min vente seg til mat igjen og åpnet og utvidet magesekken sånn at jeg føler nå sult (som oftest) når den er tom.

Jeg har blitt utrolig flink til å spise sunn mat nå og frokost hver dag er to skiver m polarbrød det røde av havre, det runde som er kjempe godt, en skive m smør og jordbær syltetøy og en skive uten smør og italiensk salat. Og til lunsj spiser jeg masse bær og frukt og noen ganger kutter jeg det opp og har vaniljesaus på men jeg er flink til å bare maule frukten som den er. Spesielt jordbær, blåbær, bringebær, fersken, Sharon frukt, Pink Lady epler og pærer og vannmelon er det jeg spiser mest og nesten daglig. Så spiser jeg endel salte kjeks til mellom måltid fordi i følge blod prøven har jeg altfor lite salt i blodet og det pleier å være omvendt sa Spl som ga meg svarene på prøvene jeg tok pga jeg har nyresvikt.

Så spiser jeg en skikkelig middag så jeg blir trøtt ganske sent i åtte eller ni og av og til ti tida. Kommer an på hvor våken og lite sulten jeg er. Så da er jeg slapp og bruker mye boksemat som er ferdig kokt og alt og må bare varmes eller jeh tar en Fjordland middag og jeg har dilla på den med kylling chop suey og den med pasta og hvit skinkesaus som er dritgode. Så legger jeg meg i elleve tolv tida og noen gode netter sover til halv ni mens andre g våkner jeg i to og tre tida og må stå opp.

Da blir alltid katten så sur. Hun liker best å sove ved sida meg hele natta så lenge som mulig og kose på morgenen og gå og tisse samtidig. Hun har en kattedo under kjøkkenbordet med tak over og vegger med en dør inn som er åpen hele tida så ho ikke stenges inne på do men at det får luft hele tida samtidig som hun får privat liv og kattesanda koster en formue og det er parfyme i den så det lukter ikke når ho bajser i doen.

Men jeg tar jo kattedoen to g per dag!

Det må jo være ryddig og rent. Sånt er jeg nøye på og har en høy standard på renhold og rydding generelt i hele leil.

Selvom masse barn leker her og tar med ut basseng og alt mulig av leker og styrer så rydder jeg alt på plass asap de har gått.

Hvis det er kaos rundt meg så får jeg kaos i huet og det orker jeg ikke.

Derfor er det deilig å spise igjen og se ut som jeg gjør!!

En god kompis av meg sa at ekte mannfolk liker ikke kjøttbein, men vil ha ei dame med mye kjøtt på seg og med fine former. Da han sa det så var det fordi han syns jeg så anorektisk ut og han var ærlig og sa hva han syns.

Og jeg spurte min bror også som er åtte år yngre enn meg og han sier også at det er bedre med litt for mye enn litt for lite.

Og nå er jeg noe midt i mellom! Helt perfekt nå! 👍😁👍😍

Jeg syns at 49-51 og ligge å vippe mellom der er passelig for meg som er spe bygd og bare 167 cm høy!!

God sommer folkens🌤☔🌦🌟🌛🌞🐬🐙🇳🌊🍀🦋💕🌸☂🐙💦🌙

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

pinklittlelady

pinklittlelady

34, Kristiansand

Adhd og rosa og fan av Hello Kitty og dyrevenn og mye selvironi og litt på kanten humor beskriver meg vel kortest og best:) Jeg er veldig familiekjær og hjemmekjær, men en hyttetur i ny og ne er helt topp. Sommeren er favoritt årstid fordi jeg elsker å bade og svømmer som en sel:) Og så er jeg litt smårar/sprø, men i passe mengder. Jeg snakker som en foss, men elsker gode samtaler så jeg slipper andre til selvom jeg er glad i å snakke:)

Kategorier

Arkiv

hits