Bikiniferie i seilbåten m bilder:)😍

Min mamma kom og henta meg på lørdag fordi da skulle vi i båten😍😍

Jeg har gledet meg ufattelig lenge og endelig kom tida for båtferie.

Det var 20 grader ute og 16 grader i vannet da bikini bildene ble tatt.

Jeg har vært altfor tynn i lang periode men har nå gått opp nok så jeg ser normal ut igjen.

Vekta er 49-51 kg og jeg får være glad for det.

Skulle nok ønske jeg veide ti kg mer sånn at jeg fikk litt mer former men jeg er glad for den lille faste rompa jeg har!

Den er bedre enn ikke no, som i vår og frem til den siste tiden hvor jeg har spist godt for å legge på meg!!

Burger King har bidratt men det kommer i et annet innlegg;-)

Jeg elsker å være på sjøen. Hvis dere blar nedover på bildene og ser så er det et bilde som bare ser ut som et fjell v første øyekast.

Men det er to måkeunger som står i hver sin side av bildet. Den ene er litt nede til venstre mens den andre er litt oppe til høyre. Ååååååå, de er sååå søte<3💖💖

Jeg er kanskje en av de ytterst få som elsker måkeskrik og syns de er vakre og ungene er jo bare så herlige. Jeg sto kanskje halvannen til to meter i fra de små grå fugle barna da jeg tok bildet.

Jeg sto på ei brygge og de var på fjellet rett ved vannet pluss at måkemor var like i nærheten så de ble ikke redde og jeg fikk tatt masse bilder av de søte små skrike-barna (de tre s'ene, hehe, sss)!!

Det er bare jeg og mamma i båten og det er en 34 fots seilbåt som dere kan såvidt se litt av når jeg står foran den og blir tatt bilde av.

Seff er mamma fotograf hver g jeg er med så tar ho tusen bilder med både kamera og sin tlf. Men jeg fikk hun til å ta noen bilder m min iPhone også sånn at jeg kan blogge litt og legge ut litt ferie bilder!!

Jeg elsker å være i båten med bare mamma. Vi sitter oppe til det har vært mørkt lenge på dekk inni kalesjen og jeg får lov å røyke min el sigg både inni kalesjen og nede i båten og i senga.

De tar jo ikke fyr eller noe så ho sa til og med ok til at jeg kunne dampe litt etter at vi hadde lagt oss selvom jeg sov inne på hennes soverom i akterkabinen (mitt soverom er i for-piggen) og det var utrolig trygt å sove med mamsen igjen.

Det må være hundre og ørten år siden sist så jeg følte meg kjempe trygg og vi sov til jeg våknet halv ti og vekket mam når jeg sto opp første natta.

Jeg er ALLTID så innmari kvalm på morgenen så jeg satt på dekk og drakk kaffe inni kalesjen med glidelåsen litt åpen så dampen kommer ut og drakk kaffe som mam hadde kokt vann og satt på termos kvelden før sånn at jeg kan lage instant kaffe hvis jeg våkner midt på natta så må jeg ha kaffe selvom jeg legger meg igjen så MÅ jeg ha noen trekk av el røyken og en halv kopp kaffe.

Da mamma kom opp så hang jeg med hodet oppi en pose og var helt likblek i fjeset og ÜBER kvalm....🤢🤢🤢🤢

Jeg hater virkelig å spy så jeg tok på meg sove masken til mam fordi jeg fikk migrene og ikke orket lys så jeg satt der i blinde og drakk kaffe og dampet mens mam spilte på iPhonen sin.

Det er alltid koselig å være bare oss to i båten. Mannen til mamma er hjemme i huset med hunden mens vi er ute når vi skal finne på noe gøy om sommeren😁:)

Jeg håper at alle som leser dette og ser på bildene får det like koselig som meg i sommer og har det bra og jeg ønsker det samme til de som ikke leser.

Med andre ord god sommer til hele Norge!!❤❤🇳🦀🐠🐡🐬🐙🌞🌟🌙🌤☔🌦🌟🌛🌊🌊🌊💦☂🦆🦆🦆🦆

5 kommentarer

18.07.2017 kl.11:39

endelig tilbake på bloggen :) Herlige bilder! ser ut som du koser deg! flott kropp har du også...:)

Bare husk å ta bilde av bikinien bakfra også ;)

pinklittlelady

20.07.2017 kl.12:53

Anonym: Hehe, jeg kan ikke spør MAMMA om det! ????????????????

21.07.2017 kl.08:47

hehe, nei ;) men du kan jo ta selv ?;p

pinklittlelady

29.07.2017 kl.15:15

Anonym: Nå er båtferien ferdig for lengst og jeg klarer ikke å ta bilde bakfra selv ?? Når det er sol så ligger jeg på solseng på felles plenen til blokka jeg eier leil i.
Og hver gang jeg går ut og soler meg i en av mine mange bikinier så må plutselig alle mannfolka "jobbe" rett i nærheten av der jeg ligger og JA, jeg ser at de glor når jeg smører kroppen inn med olje og fjeset m solkrem. Så jeg kan jo spørre en av dem om de vil ta et bilde bakfra?? HA HA HA HA!!!
-Nope, tror ikke det nei pga alle konene står i vinduene og ser på meg og ser på mennene sine stå og se på meg. Så jeg GARANTERER at alle de damene er sykt glade for at det regner nå for tida????
Jeg ler. Tenk å bli sjalu bare pga mannen/typen din ser på ei annen jente i bikini. Det må da for søren være lov å se?? Jeg mener så lenge man kun ser og ikke rører!!(??)!! Jeg hadde iallfall aldri blitt sjalu. Jeg blir aldri sjalu heller og forstår ikke folk som blir det!! Lol!!
Kos deg med disse neste bildene som kommer i mens????????????????????????????

30.07.2017 kl.01:51

Enig med dg ja! Hadde ikke du selfiestang?

Skriv en ny kommentar

pinklittlelady

pinklittlelady

34, Kristiansand

Adhd og rosa og fan av Hello Kitty og dyrevenn og mye selvironi og litt på kanten humor beskriver meg vel kortest og best:) Jeg er veldig familiekjær og hjemmekjær, men en hyttetur i ny og ne er helt topp. Sommeren er favoritt årstid fordi jeg elsker å bade og svømmer som en sel:) Og så er jeg litt smårar/sprø, men i passe mengder. Jeg snakker som en foss, men elsker gode samtaler så jeg slipper andre til selvom jeg er glad i å snakke:)

Kategorier

Arkiv

hits